sportska dvorana žatika

 JUMP nagrada

Zadovoljstvo nam je pozvati vas da sudjelujete u drugom izdanju sportskih JUMP nagrada. JUMP nagrade dodijeljene su kako bi privukli pažnju i nagradili pojedince i organizacije iz svih društvenih sfera koji svojim radom i projektima promiču i poboljšavaju sport.

JUMP SPORTSKA NAGRADA dodijeljuje su u 7 kategorija:

1. sportski turizam

Najbolji primjeri povezivanja turističke ponude i sportskih aktivnosti u svrhu promicanja Republike Hrvatske i zdravog života.

2. SPORTSKA INFRASTRUKTURA U GRADOVIMA

Općine, gradovi i županije koji su pozitivno utjecali na kvalitetu života svojih građana ulaganjem i razvojem sportske infrastrukture.

3. INOVACIJE U SPORTU

Učinkovita primjena novih tehnologija i kreativnih rješenja u radu sa sportašima i klubovima.

4. DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE

Nagrada za pojedinca, organizaciju ili tvrtku čiji rad inspirira sve članove društva da se bave sportom i uključivanjem.

5. SportSKI MARKETING

Marketinške kampanje u kojima tvrtke i brandovi uspješno surađuju sa sportskom zajednicom kako bi potaknuli druge sportaše, navijače i osvojili javnost.

6. Sportski događaj

Događaji s naglaskom na sport i aktivan stil života, koji su primjeri učinkovite organizacije, izvrsne reakcije i postizanja željenih rezultata.

7. Sport Online

Kreativno i učinkovito korištenje društvenih mreža sportaša ili klubova za internetsku komunikaciju. Nakon odabira finalista, dobitnika ove nagrade bira javnost putem postupka glasanja.

Postupak odabira

Proces odabira odvija se u dvije faze. U prvoj fazi žiri ocjenjuje pismene prijave u kojima je detaljno opisan značaj i ključne značajke projekata koji su u tijeku za nagrade. Tada odabiru 3 finalista za svaku kategoriju. U drugoj fazi članovi žirija zajedničkim ocjenjivanjem određuju konačni redoslijed u svakoj od kategorija. Glavne, ali ne jedine stavke na temelju kojih se projekti ocjenjuju su sljedeće: kreativnost, značaj / doseg i postignuti rezultati.

Prijave

Projekti se prijavljuju u tekstualnom obliku i trebaju biti opisani na temelju gore navedenih glavnih predmeta vrednovanja. Također je moguće priložiti sažetak / priloge videozapisa kao i veze do mrežnih materijala.

PRIJAVITE SE ZA NAGRADU

GDPR* (polje obaveznog unosa)

Share This