VALAMAR HOTELS & RESORTS POREČ

RAZMAZITE SE NAŠOM PONUDOM SMJEŠTAJA!

Valamar Riviera vodeća je hrvatska turistička tvrtka koja upravlja hotelima, odmaralištima i kampovima u poznatim turističkim destinacijama – u Istri, na otocima Krku, Rabu i Hvaru, u Makarskoj i Dubrovniku te u Obertauernu u Austriji. U 36 hotela i odmarališta te 15 kamping mjesta Valamar može primiti oko 58.000 gostiju dnevno kako bi svakom gostu pružio savršen odmor i autentično iskustvo. Strategija tvrtke temelji se na načelu da su ulaganja u turističku ponudu visoke dodane vrijednosti, razvoj talenata, inovativne usluge i razvoj destinacije glavni pokretači rasta i razvoja. Stoga je Valamar odgovoran i poželjan poslodavac te jedan od najvećih investitora u turizam u Hrvatskoj i regiji. Valamar je lider u inovativnom upravljanju turističkim odmorom i destinacijski partner koji stvara odgovornost za goste, zaposlenike, dioničare i lokalnu zajednicu kroz odgovorno i održivo turističko poslovanje.

Drevni grad Poreč, jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj, nalazi se na zapadnoj obali istarskog poluotoka. U svojoj atraktivnoj povijesnoj jezgri i dalje čuva najljepši spomenik ranobizantske umjetnosti na Mediteranu – Eufrazijevu baziliku iz 6. stoljeća pod zaštitom UNESCO -a. Kombinirajte opuštanje na uređenim plažama s istraživanjem prirodnih i povijesnih atrakcija Poreča i okolice. Pregledajte naš najveći izbor smještaja u Poreču – od vrhunskih hotela, apartmana i vila do vodećeg obiteljskog ljetovališta Valamar Tamaris na poluotoku Lanterna i novog ekskluzivnog otočkog mjesta Valamar Collection Isabella. Rezervirajte smještaj točno onako kako želite!

VALAMAR DIAMANT HOTEL & RESIDENCE

Poreč  • Plaža: 200 m

Sportski i wellness hotel u Poreču, u zelenoj oazi deset minuta hoda od centra, 200 m od plaže. Unutarnji, vanjski bazen, wellness i beauty centar, sadržaji za više sportova i teretana. Restoran sa švedskim stolom.

Vrste usluga:

– polupansion
– bezalkoholna pića iz automata uključena tijekom obroka

 

ADRESA I KONTAKT:
Brulo 1, 52440, Poreč, Hrvatska
Recepcija: +385 52 400 000

Brulo 1/1, 52440, Poreč, Hrvatska

CRISTAL SUNNY HOTEL BY VALAMAR

Poreč  • Plaža: 150 m

 

Ovaj popularni hotel u zelenoj mediteranskoj oazi, samo 10 minuta obalne šetnje do povijesne jezgre Poreča nudi sve što trebate: prostrane sobe za obitelji ili parove, restoran sa švedskim stolom, vanjski bazen, blizinu plaže i mogućnost korištenja sportskih, wellness i zabavnih sadržaja susjednog Valamar Diamant Hotela.

Vrste usluga:
– polupansion

ADRESA AND KONTAKT:
Brulo 2, 52440 Poreč, Hrvatska
Recepcija: +385 52 400 500
Share This