PITAJ.PRIJAVI SE.

SPORT FEST

Sportska dvorana Žatika

52440 Poreč

GRAD POREČ, DVORANA ŽATIKA

Grad Poreč, kao i cijela Istra, višenamjenskom dvoranom na Žatiki dobila je dragulja arhitekture, sporta, zabave, kulture i ekonomije. Smještena je tik uz prometnicu na samom izlazu iz Poreča prema Puli i Istarskom ipsilonu, te uz županijsku prometnicu Vrsar-Novigrad.

Sama dvorana sastoji se od velike dvorane s gledalištem u koju se spušta iz ulaznog ophodnog hodnika. Fiksno gledalište smješteno je s tri strane sportskih terena – s južne, zapadne i istočne strane.

Ukupni kapacitet fiksnih tribina iznosi 1.898 mjesta i 46 mjesta za VIP posjetitelje, te 46 invalidskih mjesta.

F.Q.A.

1. Kako doći do Poreča?

Poreč ima odlično uređenu infrastrukturu tako da Vaš dolazak automobilom može proteći neometano.

Ako dolazite iz smjera sjevera pratite Ljubljana – Črni Kal – granični prijelaz Požane – Buzet – Vižinada – Poreč.

Ako stižete sa istoka pratite Zagreb – Rijeka – tunel Učka – Pazin – Baderna – Poreč.

Ako pak dolazite s juga pratite – Pula – Vodnjan – Bale – Sv. Lovreč – Poreč.

Ako dolazite avionom Vaše odredište je zračna luka Pula, udaljena samo 50 km od grada. Tada možete nastaviti autobusom, taxiem ili rent-a-carom.

Ako se odlučite na putovanje autobusom, postoje redovne linije iz Zagreba, Pule, Splita ili Dubrovnika.

Vlakom je moguće doći iz Ljubljane preko Divače u Buzet ili Pulu. Iz Zagreba se može stići preko Rijeke u Pazin koji je udaljen svega 30 kmod Poreča. Također vlakom možete stići i iz Italije.

2. Gdje se održava Sport Fest konferencija?

Sport Fest konferencija održava se u maloj dvorani Žatike, odmah uz sajamski dio. Ulaz za konferenciju odvojen je od glavnog ulaza na sajam i potrebno je imati važeću kotizaciju.

3. Gdje parkirati za vrijeme boravka na Sport Festu?

Ispred sportske dvorane Žatika nalazi se veliki šljunčani parking koji je otvoren i besplatan za sve sudionike i posjetitelje Sport Festa. Ukoliko odsjedate u nekom od ponuđenih hotela našeg partner-sponzora – svoje vozilo možete parkirati ispred hotela i prošetati do Žatike.

4. Kada pripremiti, a kada raspremiti svoj štand?

Svi izlagači imaju mogućnost pripremnog razdoblja koje počinje dan prije otvorenja Sport Festa od 7h pa sve do 21h. Raspremni period traje od službenog zatvaranja sajma od 17h do 21h ili do sljedećeg dana od 7h do 21h.

5. Što je JUMP nagrada?

Prve JUMP nagrade dodijeljene su na Sport Festu 2018. godine u 5 kategorija – Sporski turizam, Sportska infrastruktura u gradovima, Inovacije u sportu, Društveno odgovorno poslovanje, Sportski marketing i Sportski događaji. JUMP nagrada pokrenuta je kako bi se istaknuli i nagradili pojedinci te organizacije u svim društvenim sferama koje svojim radom i projektima promiču i unapređuju sport. Dodjela nagrada održat će se na ovogodišnjem Sport Festu u Poreču.

Share This