SPORTSKA DVORANA Žatika

 JUMP SPORTSKA NAGRADA

Zadovoljstvo nam je pozvati vas da sudjelujete u novom izdanju JUMP Sportskih nagrada. Nagrade JUMP dodijeljene su kako bi privukle pozornost i nagradile pojedince i organizacije iz svih sfera života koji svojim radom i projektima promiču i poboljšavaju sport.

JUMP SPORTSKA NAGRADA DODJELJUJE SE U 7 KATEGORIJA:

1. SINERGIJA U SPORTU

Projekti usmjereni na edukaciju i osvješćivanje mladih sportaša o olimpizmu, sportskoj kulturi i dual karijeri u sportu.

2. GRAD SPORTA

Općine, gradovi i županije koje su ulaganjem i razvojem sportske infrastrukture pozitivno utjecale na kvalitetu života svojih građana.

3. INOVACIJE U SPORTU

Učinkovita primjena novih tehnologija i kreativnih rješenja u radu sa sportašima i klubovima.

4. društveno odgovorno poslovanje

Nagrada za pojedinca, organizaciju ili tvrtku čiji rad nadahnjuje sve članove društva da se bave sportom i inkluzijom.

5. SportSki MARKETING

Marketinške kampanje u kojima tvrtke i robne marke uspješno surađuju sa sportskom zajednicom radi poticanja drugih sportaša, navijača i osvajanja javnosti.

6. SportSki EVENTi

Događaji s naglaskom na sport i aktivan način života koji su primjeri učinkovite organizacije, izvrsne reakcije i postizanja željenih rezultata.

7. Sport Online

Kreativno i učinkovito korištenje društvenih mreža sportaša ili klubova za internetsku komunikaciju. Nakon odabira finalista, dobitnika ove nagrade bira javnost putem postupka glasovanja.

PROCES ODABIRA

Proces odabira odvija se u dvije faze. U prvoj fazi žiri ocjenjuje pisane prijave koje detaljno opisuju važnost i ključne značajke projekata u tijeku za dodjelu nagrada. Zatim odabiru 3 finalista za svaku kategoriju. U drugoj fazi članovi žirija zajedničkim ocjenjivanjem utvrđuju konačni redoslijed u svakoj od kategorija. Glavne, ali ne i jedino stavke na temelju kojih se ocjenjuju projekti su sljedeće: kreativnost, značaj / doseg i postignuti rezultati.

PRIJAVE

Projekti se podnose u tekstualnom obliku i trebaju biti opisani na temelju gore navedenih glavnih tema evaluacije. Također je moguće priložiti video sažetak / privitke kao i veze na internetske materijale.

PRIJAVI SE ZA NAGRADU

GDPR*

Share This