sportska dvorana Žatika | 05.10.2019.

 JUMP nagrada

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da sudjelujete na drugom izdanju dodjele sportskih JUMP nagrada. JUMP nagrade se uvode kako bi se istaknuli i nagradili pojedinci te organizacije u svim društvenim sferama koji svojim radom i projektima promiču i unapređuju sport. Premijerna dodjela nagrada održat će se na ovogodišnjem Sport Festu u Poreču, 5. listopada 2019.

JUMP SPORTSKA nagrada dodjeljuje se u 7 kategorija:

1. Sportski turizam

Najbolji primjeri povezivanja turističke ponude sa sportskim aktivnostima u svrhu promocije Republike Hrvatske i zdravog života.

2. Sportska infrastruktura u gradovima

Općine, gradovi i županije koji su ulaganjima i razvojem sportske infrastrukture pozitivno utjecali na kvalitetu života svojih građana.

3. Inovacije u sportu

Učinkovita primjena novih tehnologija i kreativnih rješenja u radu sa sportašima i klubovima.

4. Društveno odgovorno poslovanje

Nagrada za pojedinca, organizaciju ili tvrtku čiji rad potiče na bavljenje sportom za sve pripadnike društva te inkluziju.

5. Sportski marketing

Marketinške kampanje u kojima su tvrtke i brendovi kroz uspješnu suradnju sa sportskom zajednicom nadahnuli druge sportaše, navijače i zadobili publiku.

6. Sportski događaji („eventi“)

Događanja čiji je naglasak na sport i aktivni način života, a koja su primjeri učinkovite organizacije, odličnog odaziva i ostvarenih željenih rezultata.

7. Sport Online

Kreativno i učinkovito korištenje društvenih mreža od strane sportaša ili klubova za online komunikaciju. Nakon odabira finalista, osvajačicu, osvajača ili osvajače ove nagrade bira se kroz glasovanje otvoreno za javnost.

Proces odabira

Proces se odvija u dvije faze. U prvoj fazi žiri ocjenjuje pisane prijave u kojoj je naveden značaj i ključne značajke projekata koji kandidiraju za nagrade po kategorijama te odabire 3 finalista za svaku od njih. U drugoj fazi, članovi žirija zajedničkim ocjenjivanjem utvrđuju konačni poredak u svakoj od kategorija. Glavne, ali ne i jedine, stavke prema kojima se projekti ocjenjuju su: kreativnost, značaj/doseg te ostvareni rezultat.

Prijave

Projekti se prijavljuju u tekstualnom obliku gdje je istog potrebno opisati s fokusom na gore navedene glavne stavke ocjenjivanja, ali je moguće priložiti i video sažetak/priloge te poveznice na online materijale.

Zaključavanje prijava: 6.9.2019.

Objava finalista: 27.9.2019.

Dodjela nagrada: 5.10.2019.

PRIJAVITE SE ZA JUMP NAGRADU

GDPR

15 + 6 =

Share This